Komunala Kočevje, d.o.o. obvešča prebivalce Poljanske doline, ki so v neurju s točo utrpeli poškodbe strehe in posledično opreme, da bo organizirala izredne odvoze določenih vrst odpadkov, in sicer:

Omogočali bomo tudi zamenjavo poškodovanih zabojnikov za odpadke.

 

Za naročilo zgoraj omenjenega odvoza odpadkov in menjavo zabojnika ter za vse ostale informacije smo dosegljivi na telefonski številki 01/893 95 54 od ponedeljka do petka med 7. in 15. uro. Naročilo lahko oddate tudi po e-pošti na odpadki@komunala-kocevje.si

 

NAVODILA ZA PRIPRAVO ODPADKOV ZA ODVOZ

 

KOSOVNI ODPADKI

Kot kosovne odpadke lahko oddate notranje in zunanje pohištvo, belo tehniko in drugo večjo odpadno elektronsko opremo, vzmetnice, preproge, športne rekvizite, vrtne stroje, termoakumulacijske peči, centralne peči, plastične in kovinske sode ter druge večje odpadke. Odpadki morajo biti pripravljeni na lokaciji, ki je dostopna tovornemu vozilu.

 

TERVOL (STEKLENA/KAMENA VOLNA)

Stekleno volno pripravite v večjih vrečah. Če jih potrebujete, nam to sporočite na zgoraj navedeno telefonsko številko.

 

AZBESTNA KRITINA

Večje plošče azbestne kritine pripravite na palete ter ovijte s folijo, manjše kose (drobir) pa zberite v vreče ali večje plastične posode in le-te ovijte s folijo. Za večjo količino drobirja so na voljo IBC kontejnerji, potrebo po njih sporočite na zgoraj navedeno telefonsko številko.

 

ODVOZ ODPADKOV BO IZVEDEN IZKLJUČNO V PRIMERU PREDHODNEGA NAROČILA, NA DAN, KI VAM BO JAVLJEN NAKNADNO.

ZAGOTOVITE NEOVIRAN DOSTOP TOVORNEMU VOZILU DO ODPADKOV.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja