Spoštovani!

Občanom in občankam sporočamo, da zaradi povešenih in polomljenih vej ali dreves odvoz odpadkov v nekaterih naseljih ne bo možen. Danes, 4.2.2014, bi moral potekati nadomestni odvoz v naseljih občine Kostel, ki pa smo ga zaradi razmer odpovedali. Rjave posode bodo tako izpraznjene ob naslednjem rednem odvozu mešanih komunalnih odpadkov.

Prav tako danes, 4.2.2014, zaradi povešenih vej odpadki niso bili odpeljani iz naselij Kralji in Vimolj. Posode bodo izpraznjene ob naslednjem rednem odvozu.

Lastnike parcel ob cestah naprošamo, da (po vzpostavitvi normalnih razmer, po odtalitvi žledu) poskrbijo za odstranjevanje polomljenih in povešenih vej ali dreves ter tako omogočijo dostop smetarskim vozilom. V takih trenutkih velja razmisliti o odstranitvi (zlasti starih) dreves z roba cestišč, ki tudi v normalnih razmerah segajo prenizko nad cestišče. Imejmo v mislih, da so smetarska vozila bistveno višja kot osebni avtomobili. V nasprotnem primeru rednega odvoza odpadkov ne bomo mogli zagotavljati.

Prosimo za razumevanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja