Spoštovani uporabniki iz občine Kočevje!

Obveščamo vas, da Občina Kočevje subvencionira odlaganje azbestne salonitne kritine gospodinjstvom občine Kočevje v višini do 80 % nastalih stroškov.

Subvencijo je možno uveljavljati do 30.10.2016 oziroma do porabe proračunskih sredstev, za uveljavitev pa je potrebno najkasneje ob oddaji odpadkov izpolniti obrazec (Izjavo). Izjavo lahko stranke dvignete osebno na sedežu podjetja Komunala Kočevje, d.o.o., v Zbirnem centru Mozelj, dostopna pa je tudi na spletnih straneh Občine Kočevje. Na izjavi je obvezno potrebno navesti osebne podatke lastnika odpadka, parcelno številko objekta, v katerem so bili odpadki vgrajeni ter katastrsko občino. Izpolnjeno izjavo skupaj z odpadki dostavite v Zbirni center Mozelj.

Azbestna salonitna kritina se oddaja v Zbirnem centru Mozelj vsak delovnik med 7. in 17. uro, v poletnem času do 19. ure, ob sobotah pa med 9. in 13. uro. Ob nedeljah in praznikih zbirni center ne obratuje.

Azbestne plošče morajo biti zložene na paleti in obvezno ovite s folijo.

Priporočamo, da dostavo večje količine odpadkov predhodno najavite. Vse dodatne informacije občani dobite na KOMUNALI Kočevje na telefonski številki 89 50 340.

Izjava imetnika odpadkov

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja